Kolona të gjata në vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kolona të gjata në vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë

Nëse sot po udhëtoni për në Greqi ose Serbi, do të prisni në kufi.

Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc, vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi është nga 30 deri në 45 minuta. Por ekziston mundësia e një rritje në orët në vijim.

Në pikat e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Related posts

Kumtesë e LSDM-së për bisedimet për formimin e Qeverisë së re

Televizioni Koha

MSH: I përmirësojmë kushtet për punë të mjekëve të rinj

Televizioni Koha

MPB tregon se në cilat pika kufitare mund të kalojnë qytetarët që vijnë nga jashtë

Televizioni Koha

Leave a Comment