Kompjuterë tablet për nxënësit e paraleleve të EVN-së në Shkup dhe Gostivar – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kompjuterë tablet për nxënësit e paraleleve të EVN-së në Shkup dhe Gostivar

Në shkollën e mesme elektroteknike “Mihajlo Pupin” në Shkup sot do të promovohet platforma për mësim digjital dhe do të dhurohen kompjuterë tablet nga “EVN Maqedoni” që do t’i përdorin nxënësit e paraleleve të EVN-së në Shkup dhe Gostivar.

Është paralajmëruar pjesëmarrja e ambasadores së Zvicrës, Sibil Suter, ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe kryetarit të Bordit drejtues të EVN-së, Shtefan Peter. ls/shk/

Related posts

ASH: BDI përdor koronavirusin për pikë politike, rrezikon shëndetin e qytetarëve

Televizioni Koha

Në votim detyrimisht me maskë dhe me dezinfektim të dyfishtë

Televizioni Koha

ASH: Situatat e jashtëzakonshme kanë për qëllim të kanalizohen veprimet nga një qendër vendosëse

Televizioni Koha

Leave a Comment