Komuna e Tetovës ka filluar me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve dhe nuk kanë mundësi ta ndjekin procesin mësimor online. – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Tetovës ka filluar me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve dhe nuk kanë mundësi ta ndjekin procesin mësimor online.

Komuna e Tetovës ka filluar me shpërndarjen e laptopëve për nxënësit që kanë mungesë të pajisjeve dhe nuk kanë mundësi ta ndjekin procesin mësimor online.
Bëhet fjalë për 300 laptopë të shkollave të cilët nxënësit do t’i marrin në përdorim në shtëpi përderisa është në fuqi vendimi i qeverisë për mbyllje të shkollave dhe mësim online.

Related posts

Diaspora në Australi kthen sytë nga origjina, grumbullon 255 mijë dollarë për viktimat e tërmetit

Televizioni Koha

Besimi: Shipkovica e heroizmave ndër shekuj, i jep krah fitores së madhe të BDI-së!

Televizioni Koha

Mustafa e ka vlerësuar si skandaloz dhe brutal mesazhin e BDI-së

Televizioni Koha

Leave a Comment