Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin komunal për mbrojtje dhe shpëtim – Tv Koha
Lajme Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Zhelinës mbledh Shtabin komunal për mbrojtje dhe shpëtim

Të nderuar bashkëqytetarë,

Sipas njoftimeve zyrtare nga Ministria e Punëve të brendshme dhe Qendra Hidrometereologjike në Shkup, mund të përkeqësohen seriozisht kushtet klimatike në tërë Ballkanin e sidomos në pjesën veri-perëndrimore të shtetit tonë gjegjësisht rajonin e Pollogut pritet t’a përfshijnë vërshime serioze, të cilat sipas meteorologëve ndërkombëtarë, mund të jenë të rrezikut të lartë.

Më konkretisht, pritet që nga të reshurat të kemi deri 100 litra në m2.

Andaj apelojmë tek të gjithë ju, që këtë javë të jeni të kujdesshëm që mos qëndroni jasht shtëpisë pa nevojë si dhe të pregatiteni për rastet eventuale.

Ju faleminderit!

Komuna e Zhelinës,
Zyra për informim

Related posts

Aktivistja shqiptare nga Bergamo: Spitali që duhej të ishte vatër kure, u bë vatër infektimi

Televizioni Koha

Vjenë, arrestohet shtetasi maqedonas që tentoi të vras nënën e tij

Televizioni Koha

Spasovski: I kënaqur me zbatimin e ligjit për gjuhët

Televizioni Koha

Leave a Comment