Komuna e Zhelinës për tu mar shembull, fillon asfaltimi i rrugës së fshatit Llërc - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Zhelinës për tu mar shembull, fillon asfaltimi i rrugës së fshatit Llërc

Të dashur bashkëqytetarë të Llërcës, na qoftë për hajr rruga e re të giithëve, së bashku kemi luftuar që të sjellim ndryshimin dhe të jetësojmë projektet konkrete për përmirësimin e mirëqenies tonë të përbashkët, së bashku do përjetojmë dhe do gëzojmë edhe shumë projekte tjera, kënaqësia jonë e përbashkët të shohim ndryshimin në fshatin tonë, Ju falënderit të gjithëve për përkrahjen dhe durimin që keni pas deri në këto ditë. Falënderojmë të parin e komunës z. Blerim Sejdiu që besoi dhe punoi vazhdimisht me të gjithë stafin që së bashku sot të jemi të kënaqur me realizimin e projekteve të shumë pritura. Na priftë e mbara dhe e hajrit.

Related posts

Edhe lulishtet pësojnë nga pandemia, tregtimi i tyre 50-70 % fitim më pak se një vit më parë

Televizioni Koha

Greqia e ndërmori kryesimin me Komitetin e ministrave të Këshillit të Evropës

Televizioni Koha

Koronavirusi në Itali, kërcënim për industrinë e këpucëve në vendin tonë

Televizioni Koha

Leave a Comment