Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, vozitje e kujdesshme përgjatë luginave – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, vozitje e kujdesshme përgjatë luginave

Komunikacioni në rrugët përgjatë shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

Lidhja Automote e Maqedonisë rekomandon shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe drejtim të kujdesshëm me vetura, veçanërisht në rrugët përgjatë luginave, ku ka mundësi për paraqitje të rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strug, Vinivë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Vendkalimet kufitare mbeten të mbyllura për hyrje dhe dalje nga shteti si pjesë e masës për ballafaqimin me përhapjen e virusit korona. fc/

Related posts

Bilall Kasami :Përvjetori i trishtë i ngjarjeve të Gostivarit të vitit 1997, është një ngjarje që na mëson se si nuk duhet të sillet shteti ndaj të drejtave të qytetarëve

Televizioni Koha

LSDM: VMRO-DPMNE bllokon ligjin për shlyerjen e kamatave dhe borxheve

Televizioni Koha

Maqedoni Kasami niset për në SHBA

Televizioni Koha

Leave a Comment