30/11/2023
9.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Koncert humanitar “Gratë për gratë”

Në Filarmoni sot do të realizohet koncert humanitar i titulluar “Gratë për gratë”.

Koncerti i kushtohet ngritjes së vetëdijes për kancerin në gji, ndërsa mjetet nga çdo biletë e blerë do t’i dhurohen drejtpërdrejtë Shoqatës “Jemi Dashuri”, për gratë të cilat luftojnë me këtë sëmundje.

Ngjarja është mundësuar nga Ministria e Kulturës dhe Europe House – Skopje.

Të fundit