KONCERT PËR NDER TË 14 MARSIT (VIDEO) – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

KONCERT PËR NDER TË 14 MARSIT (VIDEO)

Për nder të 14 marsit, ditës së fillimit të luftës në Malësinë e Tetovës dhe me rastin e themelimit të shoqatës Kulturo-artistike Jehona e Malësisë së Sharrit, mbrëmë në qendrën për Kulturë në Tetovë është mbajtur koncerti tradicional Pushka e Lirisë, transmeton Televizioni Koha.

Me këtë rast, kjo shoqëri kulturo-artistike kishte përgatitur një program të pasur me këngë dhe valle për nderë të 14 marsit.

Të hapur këtë koncert e shpalli kryetari I këshillit të komunës së Tetovës Bekim Memeti, përcjellë Televizioni Koha.

Nga kjo shoqëri thonë se qëllimi është që të përkujtohen sakrifica dhe lufta e vitit 2001 në veçanti dëshmorët e kombit.

Në këtë koncert të pranishëm kanë qenë edhe përfaqëuses të komunës së Tetovës, zëvendëskryeministri Hazbi Lika, sekretari në Ministrinë e Kulturës Valmir Aziri dhe mysafor të tjerë. /Tv Koha/

 

Related posts

Sektori i punëve të brendshme Tetovë, apelon qytetarët që të jenë syçelë dhe maksimalisht të kujdesëshëm

Televizioni Koha

Afaristët e Maqedonisë dhe Bullgarisë kërkojnë të mos politizohet historia e përbashkët

Televizioni Koha

Çfarë dihet për virusin e ri nga Kina?

Televizioni Koha

Leave a Comment