Konfirmohet rasti i parë me coronavirus në KFOR – Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Konfirmohet rasti i parë me coronavirus në KFOR

Sot është konfirmuar rasti i parë i testimit pozitiv të COVID-19 midis personelit të Forcës së Kosovës të udhëhequr nga NATO-ja (KFOR).

Në njoftimin e bërë për media thuhet se KFOR-i do të vazhdojë të kryejë misionin e tij të mandatuar nga Kombet e Bashkuara për të kontribuar në ruajtjen e një mjedisi të qetë dhe të sigurt dhe lirisë së lëvizjes për të mirën e të gjitha komuniteteve në Kosovë, ndërsa merr masa parandaluese për ndalimin e përhapjes së COVID-19, duke ndjekur drejtimet dhe udhëzimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

“KFOR-i gjithashtu do të vazhdojë monitorimin dhe vlerësimin e situatës në bashkërendim të ngushtë me institucionet në Kosovë dhe bashkësinë ndërkombëtare, në mënyrë që të mundësojë sigurinë e personelit të vetë dhe të popullatës kosovare”, thuhet në njoftimin për media nga KFOR-i./Telegrafi/

Related posts

CIVIL: Liria e informimit nuk guxon të rrezikohet!

Televizioni Koha

Vdiq aktorja Kelli Preston bashkëshortja e Xhon Travolltës.

Televizioni Koha

Koronavirusi, 3400 të vdekur, 101 000 të infektuar, kjo është lista e vendeve me rastet e konfirmuara

Televizioni Koha

Leave a Comment