Konfiskohen 23 prona dhe 204 makina të kompanisë “Transmet” të Sead Koçanit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Konfiskohen 23 prona dhe 204 makina të kompanisë “Transmet” të Sead Koçanit

Deri te Agjencioni për konfiskim të pronave javën e kaluar ka arritur aktvendim i plotfuqishëm në lidhje me konfiskimin e pronave të kompanisë “Transmet” të Sead Koçanit. Drejtori i agjencisë Faon Asani ka deklaruar se janë përgatitur 26 vendime që pronat të kalojnë në emër të institucionit.

Sipas tij, 23 prona jan të pastra ndërsa tri prej tyre janë të kufizuara, derisa 204 makina të konfiskuara po kontrollohen nëse janë të kufizuara. Ai ka thënë se bëhet fjalë për 17/18 milionë euro dhe për këtë shkak duhet të ketë shumë kujdes.

Related posts

Numri i të infektuarve në Maqedoni tejkaloi shifrën 5.000, për herë të parë dje numër më i madh i vdekjeve

Televizioni Koha

A e dini se policia tani mund t’ju konfiskojë makinën?

Televizioni Koha

LSDM: KONFIRMOHET – PAS PROTESTAVE QËNDRON GRUEVSKI

Televizioni Koha

Leave a Comment