Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme

Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik sot do ta prezantojë konkursin e tretë publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme “Sfidë për hulumtues të rinj 3”.

Konkursi publik zbatohet në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, ndërkaq është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme me qëllim që të nxiten për të menduar kreativ dhe kritik dhe të zhvillohet fryma hulumtuese dhe sipërmarrëse që nga mosha më e hershme. ab/

Related posts

Franca në aeroporte do të testojë pasagjerë nga rajone me rrezik të lartë

Televizioni Koha

Dymbëdhjetë projektet madhore të ministrit Hysni Ismaili nga radhët e AlternAtivA-së që kaluan në Qeverinë e RMV-së

Televizioni Koha

Rasti “Llaskarcë”: Autobusi ka goditur me forcë dhjetë herë më të madhe gardhin

Televizioni Koha

Leave a Comment