Kontakti

Për qdo informat dhe kerkes qe keni mundeni me na kontaktu ketu.

  • Adresa:  QENDRA E RE TREGTARE KATI II 1200 TETOVË – MK
  • Telefoni: tel/fax: +389 44 331 287
    mobil: +389 70 224 113
  • Email:  info@tvkoha.tv  mevaipabdiu@yahoo.com

Dergo Mesazh ketu:

[contact-form-7 id=”1605″ title=”Contact form 1″]