Korona dialogje: Ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj arsimit të lartë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Korona dialogje: Ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj arsimit të lartë

Sonte do të fillojë mbajtja e serialit “Korona dialogje” që do të përfshijë shumë onlajn dialogje për ndikimin e pandemisë ndaj jetes shoqërore dhe vijimeve të përditshme.

Tema e parë në “Korona dialogje” sonte është “ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj arsimit të lartë”, ku do të flasin ministri i Arsimit dhe shkencës Arbër Ademi, rektori i USHKO prof.dr. Sasho Korunovski, rektori i USHCM prof.dr. Nikolla Jankullovski, rektori i UEJL akademiku Abdulmenaf Bexheti, prorektori i USHKO prof.dr. Marjan Gjurovski dhe prorektori i UGD prof.dr. Mishko Xhidrov.

Tema tjera në “Korona dialogje” që do të mbahen përmes komunikimit elektronik çdo të mërkurë janë: ndikimi i sfidave të reja nga pandemia ndaj ekonomisë, zhvillimi, aspektet juridike-politike dhe ndërkombëtare, turizmi, zhvillimi lokal dhe rajonal, studentët dhe studimi i tyre, zhvillimi psikologjik dhe sfida… fb/

Related posts

LSDM: Lufta kundër krimit dhe korrupsionit në të gjitha nivelet – prioritet në negociatat për qeverinë e re

Televizioni Koha

Analistët: Subjektet politike që nxisin eskalime ndëretnike do të dështojnë më 12 prill

Televizioni Koha

“E Majta”: MASH dëshiron të hedh barrën e shpenzimeve për librat tek prindërit e nxënësve

Televizioni Koha

Leave a Comment