06/06/2023
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kosovari lë duhanin dhe bëhet milioner

Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin.

“Kush thotë se duhani dë mton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin.

Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, kishte thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

 

Të fundit