30/11/2023
10.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski: Integrimi evropian i vendit është proces i pakthyeshëm

Kryeministri Dimitar Kovaçevski theksoi për “Fokus” se rruga e integrimit evropian të vendit është proces i pakthyeshëm nacional. Sipas tij, të gjithë 120 deputetët në Kuvend kanë përgjegjësi dhe obligim që t’i realizojnë ato procese për një të ardhme më të mirë të gjeneratave të sotme dhe atyre të ardhshme.

“Ky nuk është një proces i një personi apo i një partie, por një proces kombëtarë. Fëmijët tanë meritojnë të jetojnë në një shtet evropian, por jo në një shtet evropian jashtë vendit, por në Maqedoninë e Veriut, anëtare e BE-së, ku, ashtu si në vendet e BE-së, sundon prosperiteti ekonomik, demokracia e madhe dhe drejtësia sociale”, deklaroi Kryeministri, Dimitar Kovaçevski.

Të fundit