04/12/2023
1.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kreshnik Bekteshi: Atë që themi e bëjmë, jo kufizimeve për ardhjen e mërgimtarve në vendlindje

Shtabi Qendror i Krizave ka miratuar propozimin për hapjen e kufijve pa kushte. Megjithatë fjalën e fundit në lidhje me hapjen e kufijve e ka Qeveria e cila duhet të mblidhet sot pasdite.

Sipas vendimit aktual për të hyrë në Maqedoninë e Veriut është e detyrueshme të paraqitet një test i vlefshëm PCR, jo më i vjetër se 72 orë. si dhe nënshkrimi i deklaratës për vetizolimit të detyrueshëm për 14 ditë, në bazë të së cilës Inspektorati Sanitar dhe Shëndetësor i Shtetit përgatit një vendim për mbikëqyrjen shëndetësore dhe vetizolimin shtëpiak, i cili kontrollohet nga Ministria e Brendshme.

Teksa ministri Kreshnik Bekteshi ka shkruar: K U J D E S E M I
Atë që e themi, atë e bejmë!
Jo kufizime për ardhjen e mërgimtarëve në vendëlindje.

Të fundit