Kreu i KSHZ: Mbi 10 mijë qytetarë pa adresa nuk do të mund të votojnë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kreu i KSHZ: Mbi 10 mijë qytetarë pa adresa nuk do të mund të votojnë

Mbi 10 mijë qytetarë të Maqedonisë së Veriut që jetojnë në vendet e largëta dhe për një periudhë të gjatë nuk janë kthyer në vend, nuk kanë të drejtë të votojnë.

“Bëhet fjalë për qytetarë që moti janë shpërngul nga shteti, jetojnë në vendet përtej Oqeanit, Amerikë, Australi etj, dhe nuk janë kthyer për një kohë të gjatë, u ka kaluar afati i dokumenteve nga Maqedonia e Veriut dhe praktikisht ata e humbin adresën e banimit. Nuk kanë të drejtë të votojnë”, tha kreu i KSHZ-së, Oliver Derkoski.

Related posts

Konfiskohet drogë në Burgun e Strugës

Televizioni Koha

Dibër, 3 paraqitje të reja për infektim të mundshëm nga virusi korona

Televizioni Koha

MPB: Qytetarët të kenë kujdes nga mashtrimet, Ministria nuk shfrytëzon posë elektronike për dërgim të ftesave

Televizioni Koha

Leave a Comment