Lajmi i Ditës Maqedoni

“Kreu i Zhelinës nuk ndalet, fillon edhe me rrugën e Grupçinit”

FILLOJMË ME PUNIMET E RRUGËS së fsh.Grupçin

Sot, të gjithë jemi të gëzuar pasi fillojmë me punimet e rekonstruimit (asfaltimit) të rrugës kryesore të fsh.Grupçin.

Një rrugë e lënë në harresë dhe premtuar dy dekeda me radhë, sot bëhet realitet

Komuna e Zhelinës
#Punë
#JoFjalë

Vazhdojmë më tej…

Related posts

Spasovski: Kompromis me Kushtetutën nuk ka, zgjedhjet duhet të mbahen 60 ditë nga shpërndarja e Kuvendit

Televizioni Koha

Lëvizja BESA, dënon ashpër veprimet e Komunës së Gazi Babës ku shqiptarëve u pamundësohet arsimi në gjuhën shqipe

Televizioni Koha

Humbjet kryesore në Banjat e Dibrës

Televizioni Koha

Leave a Comment