Kryetari i PDSH-se takim në shtabin e qytetit të Shkupit – Tv Koha
Maqedoni

Kryetari i PDSH-se takim në shtabin e qytetit të Shkupit

Kryetari i PDSH-se dje takoi shtabin e qytetit te Shkupit ku u analizua puna rreth fushatës së deritanishme për zgjedhjet presidenciale.
Në këtë takim, siç citojnë nga partia mes kryetarit Menduh Thaçi dhe shtabit të qytetit të Shkupit u vendos që të mbahet Tubim të shtunën (13 prill 2019) me fillim në orën 19:30 në sheshin “SKENDERBEU” në Shkup.

Related posts

Në deponinë Rusino prej mbrëmë lejohen vetëm kamionë të Ndërmarjes komunale të Gostivarit

Televizioni Koha

Partitë në Maqedoni shkelin premtimin për moratorium të aktiviteteve

Televizioni Koha

Për ndërtimin e impiantit për trajtim të ujërave të zeza në Shkup janë të interesuara ndërmarrje

Televizioni Koha

Leave a Comment