Kryqi i Kuq do të realizojë fushatë për furnizimin e inkubatorit për foshnjat e akomoduar në Klinikën e fëmijëve – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kryqi i Kuq do të realizojë fushatë për furnizimin e inkubatorit për foshnjat e akomoduar në Klinikën e fëmijëve

Kryqi i Kuq në kuadër të shënimit të 75 vjetorit do të realizojë fushatë për sigurimin e parave si donacion për Repartin e neonatologjisë në Klinikën Universitare për sëmundje të fëmijëve.

Mjetet që do të mblidhen do të përdoren për blerjen e një inkubatori për foshnjat e lindura para kohe dhe për foshnjat e sëmura në Klinikën e fëmijëve.

Për fushatën sot në pres-konferencën do të informojnë sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq, Sait Saiti dhe drejtoresha e Klinikës për sëmundje të fëmijëve, Natasha Najdanovska Aluloska. MIA.ls/fab

Related posts

Alternativa me këto emra pritet të garojë në listat për deputetë me ASH-në?!

Televizioni Koha

Qeveria e Maqedonisë së Veriut do të rris tatimin për banesat apo vilat që nuk i shfrytëzoni

Televizioni Koha

Ish prokurori amerikan ligjëroi në Fakultetin Juridik të UT-së

Televizioni Koha

Leave a Comment