Kryqi i  Kuq i RM organizonë aksion të dhurimit të gjakut – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kryqi i  Kuq i RM organizonë aksion të dhurimit të gjakut

Kryqi i  Kuq i RM – Organizata Komunale Tetovë, dhe Instituti i Mjekësisë  për Transfuzion i RM – Qendra e Mjekësisë së Transfuzionit në Tetovë, me Gjimnazin “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë, organizojnë aksion të dhurimit të gjakut në:

·             Në hapësirat e Gjimnazit “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë më datë 02.10.2019 e Mërkurë, do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut me fillim nga ora 09:00 deri më ora 13:00.

Related posts

Karantinë për Kumanovën dhe zhvendosje e refugjatëve nga Tabanoci, kërkon nga qeveria Shtabi i krizës në Kumanovë

Televizioni Koha

Taravari: LSDM dhe Bashkimi Demokratik do ta bëjnë qeverinë, negociatat janë teatër

Televizioni Koha

Apasiev: Zaev e Mickovski të bëhen bashkë për ta ndalur federalizimin e vendit

Televizioni Koha

Leave a Comment