KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor – Tv Koha
Maqedoni

KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna. Sipas librit të afateve të Komisionit, materiali dorëzohet më së voni në afat prej 72 orësh para ditës për përcaktimin e zgjedhjeve.

Nesër në mesnatë skadon edhe afati tek votuesit të cilët në ditën e votimit ndodhen në vuajtjen e masës arrest shtëpie mund të paraqiten në Komisionet Komunale Zgjedhore.

Ata, si edhe personat e sëmurë dhe të pamundur, personat e zhvendosur brenda vendit dhe personat të cilët ndodhen në institucionet ndëshkuese-përmirësuese votojnë më 20 prill, një ditë para mbajtjes së zgjedhjeve. Më 20 prill votojnë edhe votuesit të cilët në ditën e zgjedhjeve janë në punë apo qëndrim të përkohshëm jashtë vendit.

Gjatë ditës së djeshme në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve votojnë anëtarët e Këshillave zgjedhorë në Sipërfaqësitë diplomatiko-konsullore edhe atë në periudhën prej orës 7 deri në orën 19.

Related posts

Liderët e BE-së diskutojnë mbi vaksinat për Ballkanin Perëndimor

Televizioni Koha

Ditë për automobila në 13 qytete për shënimin e Javës evropiane të mobilitetit

Televizioni Koha

Kampioni i RMV-së, karateisti Driton Halimi synon të garojë në Evropë (VIDEO)

Televizioni Koha

Leave a Comment