Kufiri Tabanoc – Preshevë, në Benzin me targa gjermane zbulohen 89 mijë euro të palajmëruara - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kufiri Tabanoc – Preshevë, në Benzin me targa gjermane zbulohen 89 mijë euro të palajmëruara

Në vendkalimin kufitar Preshevë – Tabanoc, doganierët serbë në bashkëpunim me policinë kanë ndaluar transportimin e 89 mijë eurove që ishin fshehur në një makinë Mercedes Benz me targa gjermane. Me këtë makinë po udhëtonte një grek, me banim të përkohshëm në Gjermani. Ai autoriteteve u ka thënë se ku posedon asgjë për doganim, dhe se kjo ka futur mëdyshjet tek doganierët serb, të cilët kanë urdhëruar kontroll të detajuar. Paratë u gjetën në një xhaketë të shoferit dhe në një çantë laptopi. Shoferit iu kthyen vetëm 10 mijë euro në bazë të ligjit që mund të ketë me vete, ndërsa për pjesën tjetër do të zhvillohet proces gjyqësor. (INA)

Related posts

Kalkulimet e partive, të gjithë në lojë për formimin e Qeverisë?!

Televizioni Koha

Klinika për sëmundje infektive në Shkup informon se secili pacient pozitiv , që është i shtruar atje merr trajtim të përshtatshëm për gjendjen e tij shëndetësore

Televizioni Koha

Maqedoni, policia me fotografi do ta dëshmojë gjobën për mosmbajtjen e pajisjeve mbrojtëse

Televizioni Koha

Leave a Comment