Kumanova në karantinë të plotë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kumanova në karantinë të plotë

Në Kumanovë nga mbrëmë në ora 21 është vendosur ndalesë dhe regjim i posaçëm i lëvizjes së popullatës. Përjashtimet për lëvizje vlejnë për policinë, armatën, punëtorët shëndetësorë të cilët punën e realizojnë pa pengesë.

Vendimin e solli Qeveria gjatë ditës së djeshme kurse ora policorë do të përfundojnë të hënën në ora 5 të mëngjesit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ndalesa e lëvizjes gjatë ditëve të punës, përkatësisht nga dita e hënë deri ditën e premte në Kumanovë do të nisë nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri në ora 5.

Barnatoret do të punojnë pa pengesa, ndërsa Ministria e Shëndetësisë do të përpunojë plan për punë pa pengesa edhe të enteve shëndetësore në rrethinën e Komunës së Kumanovës./Telegrafi/

Related posts

Quint-i: Masakra në Reçak bëri që NATO të ndërhynte në Kosovë

Televizioni Koha

Mickoski: Nëse Kuvendi nuk shpërndahet deri te dielën, do të ketë krizë politike

Televizioni Koha

Mickoski kërkon që gratë shtatzëna të lirohen nga puna

Televizioni Koha

Leave a Comment