Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Kumtesë e LSDM-së për bisedimet për formimin e Qeverisë së re - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kumtesë e LSDM-së për bisedimet për formimin e Qeverisë së re

Shkup, 7 gusht 2020

Në vijim janë bisedime serioze për formimin e Qeverisë së re e cila siguron kujdes të barabartë për të gjithë.

LSDM-ja filloi negociata serioze, tërësore me kryetarë dhe përfaqësues të lartë të partive politike të cilët janë pjesë e përbërjes kuvendore, për një mandat të ri katërvjeçar të një shumice të qëndrueshme në Parlament dhe formim të Qeverisë së përkushtuar, e cila do të lëvizë shpejt në rrugën evropiane dhe rrugën e ekonomisë dhe të drejtësisë.

Bisedojmë ekskluzivisht për formimin e Qeverisë e cila kujdeset për të gjithë qytetarët në mënyrë të barabartë, të liruar nga çdo paragjykimesh etnike apo çfarëdo qoftë nacionalizmi. Qeveri e cila nuk ka kurrfarë dilemash kur është në pyetje rruga jonë e përbashkët e cila quhet “Maqedonia e Veriut – Një shoqëri për të gjithë”.

Më 15 korrik qytetarët në zgjedhje korrekte, të lira dhe demokratike i dhanë drejtimin, dhanë mbështetje të fortë që kujdesi për të gjithë në një shoqëri të përbashkët të vazhdojë edhe më shumë dhe madje edhe më mirë.

Këtë e kërkuan qytetarët në zgjedhje dhe këtë Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM-ja dhe do ta ofrojë. Për dy vjet e gjysmë treguam se dimë dhe mundemi. Në mandatin e ardhshëm katërvjeçar do të tregojmë se mundemi të punojmë edhe më shumë madje edhe më mirë në interes të qytetarëve.

Qendra për Komunikime me Opinionin e LSDM-së

Related posts

Pesë të lënduar mes të cilëve edhe një foshnjë tremuajshe në një aksident hekurudhor afër Velesit

Televizioni Koha

Të sëmurët nga Kovid-19 votojnë sipas protokollit të veçantë shëndetësor

Televizioni Koha

BE-ja bën thirrje për solidaritet për dalje nga kriza

Televizioni Koha

Leave a Comment