03/12/2023
5.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kurse falas online për matematikë dhe informatikë për nxënësit nga i gjithë vendi

Nga muaji Nëntor, nga shoqata “Mendje e kthjellët” nxënësve do të ofrohen  kurse falas  online për matematikë dhe informatikë, pra programim për fillestar.
Mësimi do të mbahet në fundjavë dhe është i dedikuar për nxënësit nga klasa e katërt deri në të nëntën. Për çdo klasë do të organizohen klasa të veçanta.
Meqenëse klasat do të jenë të disponueshme përmes lidhjeve nga faqja e internetit Bright Minds dhe rrjeteve të tjera sociale, nuk ka asnjë kufizim për numrin e nxënësve që mund të marrin pjesë në klasa.
Kursi i programimit nuk ka kufi moshe dhe mund ta ndjekë kushdo që dëshiron të njohë programimin dhe të mësojë të programojë.

Të fundit