“Lajka” do ta prezantojë programin për punë pas reagimeve në opinion – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

“Lajka” do ta prezantojë programin për punë pas reagimeve në opinion

Pas reagimeve të opinionit në lidhje me punën në “Lajka”, sonte Qyteti i Shkupit do ta prezantojë programin për punë të kësaj ndërmarrje publike.

“Ditëve të fundit në opinionin dolën një numër i madh dezinformatash dhe të pavërteta në lidhje me programin. U ftoj të martën në orën 18 në debat argumentues me propozimet konstruktive për programin e NP ‘Lajka’”, thuhet në ftesën e Qytetit të Shkupit.

Në opinion periudhën e fundit ka pasur reagime se në programin për punë të stacionarit “Lajka” është paraparë eutanazi e qenëve pozitiv në testin për parvovirozë dhe sëmundje të tjera. Më shumë kanë reaguar aktivistët e kafshëve sipas të cilëve me procedurat e tilla po bëhet gjenocid ndaj kafshëve.

Më 28 shkurt vitin e kaluar Këshilli i Qytetit të Shkupit e miratoi vendimin për formimin e “Lajka”. Ndërmarrja e re publike u formua sepse qytetarët dhe shoqatat për mbrojtjen e kafshëve nuk ishin të kënaqur nga trajtimi i kafshëve në rrugë.

MEDIAL.mk

Related posts

LSDM: Me borxhin prej 400.000 euro për fushatën VMRO-DPMNE-ja e ka shkelur Kodin Zgjedhor

Televizioni Koha

Vjeshta e papërballueshme për qytetarët

Televizioni Koha

ABM: Shfrytëzuesit e kartelës pagesore të ndjekin informacionet nga bankat

Televizioni Koha

Leave a Comment