LAMM: Shoferët të mos e shfrytëzojnë autostradën Milladinoc – Shtip – Tv Koha
Maqedoni

LAMM: Shoferët të mos e shfrytëzojnë autostradën Milladinoc – Shtip

Në vendin e realizimit të punëve do të vendoset sinjalizim i posaçëm për qarkullim
Autostrada Milladinoc – Shtip, seksioni Milldinoc-Kadrifakovë – Shtip dhe Kafrikovë Milladinoc, nuk është lëshuar për qarkullim, po kryhen kontrolle me karakter sigurie dhe shoferët nuk duhet ta shfrytëzojnë, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Për shkak të rehabilitimit të asfaltit në rrugën Kërçovë – Ohër midis grykës malore Presekë dhe fshatin Pesoçan trafiku prej sot do të zhvillohet nën regjim të posaçëm me kalim nga njëra në korsinë tjetër.

Në vendin e realizimit të punëve do të vendoset sinjalizim i posaçëm për qarkullim.

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i trafikut në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Related posts

Unioni i Nxënësve kundërshton digjitalizimin e librave

Televizioni Koha

Dimitrov: I mirëseardhur kthimi i perspektivës evropiane për Ballkanin Perëndimor

Televizioni Koha

Në Gjykatën Penale seanca për “Fortesa 2” dhe “Titanik” të PPS-së

Televizioni Koha

Leave a Comment