LD: Të hiqet ora policore në Maqedoni - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

LD: Të hiqet ora policore në Maqedoni

Lidhja Demokratike propozon që të shfuqizohet masa e orës policore në vend, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Siç thonë nga LD, së pari duhet të shfuqizohet ora policore, gjë që do t’u mundësojë qytetarëve të normalizojnë jetën e tyre, kryesisht të lidhura me kryerjen e punëve familjare dhe në punë.

“Së dyti, për të normalizuar punën e institucioneve të kujdesit shëndetësor, veçanërisht nga kujdesi terciar (klinikat, institutet, etj.), sepse dhjetëra mijëra njerëz të sëmurë kronikë janë pa kujdes shëndetësor të duhur.

Së treti, për të normalizuar aktivitetet sportive dhe kulturore në përputhje me protokollet sociale të distancës dhe masat e tjera mbrojtëse.

Masat shtrënguese afatgjata që kufizojnë lëvizjen prishin shëndetin fizik dhe mendor të qytetarëve dhe ulin imunitetin.

Së katërti, për të normalizuar punën e hoteleve, restoranteve, kafiterive dhe ambienteve të tjera të hotelierisë, në përputhje me rekomandimet e autoriteteve shëndetësore”, thonë nga LD./Telegrafi/

Related posts

Ahmeti: Nuk mendoj se shqiptarët e kanë kryer vrasjen në rastin “Monstra”

Televizioni Koha

Duka: Gjendja epidemiologjike stabile, masat edhe më tutje të respektohen rreptësisht

Televizioni Koha

Turqia ka dëbuar shtetas të Maqedonisë së Veriut të robëruar në Siri

Televizioni Koha

Leave a Comment