Lëvizja Antibixhoz reagon për nisjen me punë të bastoreve në Maqedoni – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Lëvizja Antibixhoz reagon për nisjen me punë të bastoreve në Maqedoni

Pas vendimit të Qeverisë, bastoret kanë filluar me punë. Për këtë qëllim atyre u kërkohet t’i plotësojnë të gjitha kriteret e caktuara nga Institucionet shëndetësore. Vasko Ilijevski nga Shoqata e bastoreve shpjegoi se si do të do të funksionojnë në rrethana pandemie.

“Lojtarët po, do të mund të hyjnë brenda në objekte, por ambienti do jetë i rregulluar në atë formë që përsëri të respektohet distanca. Të gjithë lojtarët duhet të hynë mbajnë maskë dhe doreza”, theksoi Vasko Ilijevski- Shoqata e Bastoreve Sportive.

Por jo të gjithë e mirëpritën vendimin për hapjen e bastoreve. Lëvizja Antibixhoz paralajmëron madje edhe protesta.

“Në një shtet të sëmurë mendërisht dhe kriminelë, ta them kështu, që e sheh të ardhmen prej bastoreve dhe kazinove”-tha Jushi Emërllahu, kryetarë i Lëvizjes Anitbixhoz.

Disa qytetarë e vlerësojnë të gabuar vendimin e hapjes së bastoreve para se të hapen disa biznese tjera.

Në buxhetin e shtetit, nga lojërat e fatit në një vit hyjnë rreth 25 milion euro./Alsat/

Related posts

Palmer: SHBA është bashkë me partnerët dhe aleatët e saj në luftën me Kovid-19

Televizioni Koha

BDI: 600 euro rrogë minimale për mësuesit dhe infermierët

Televizioni Koha

Teuta Arifi nuk do të refuzojë nëse propozohet përsëri për kryetare të komunës së Tetovës !?

Televizioni Koha

Leave a Comment