Lëvizja BESA dënon aktin e dhunshëm ndaj gazetarëve që ndodhi në Komunën e Haraçinës - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Lëvizja BESA dënon aktin e dhunshëm ndaj gazetarëve që ndodhi në Komunën e Haraçinës

Pas materialit tronditës të publikuar nga TV21 në Komuna e Haraçinës, ku shihet sesi disa persona, kërcënojnë dhe marrin peng gazetarët, duke i detyruar të fshijnë edhe inçizimet e tyre, për Lëvizjen BESA, ky akt është shumë i ulët dhe i pa precedentë.
Dënojmë fuqishëm çdo tentativë që do të pamundësonte informimin jo të drejt dhe punën e gazetarëve për përcjelljen e lajmit në mënyrë transparente dhe pa anime. Pengimi i fjalës së lirë trysnia ndaj gazetarëve, është në kundërshtim me raportet e BE-së, ku kërkohet, pavarësi e medieve, gazetarë të lirë në kryerjen e punëve të tyre dhe në asnjë mënyrë, ushtrim apo kërcënim ndaj fjalës së lirë.
Ne si Lëvizje BESA, apelojmë fuqishëm tek të gjithë organet kompetente, të marrin seriozisht këtë çështje dhe ushtruesit e dhunës të dalin para drejtësisë. BESA në asnjë moment nuk do të hesht për dukuritë negative në shoqëri që prishin imazhin e një vendi, që pretendon të bëhet pjesë e familjes së madhe Europiane
Lëvizja BESA
18.04.2019

Related posts

Forum: Modeli i kujdesit shëndetësor për nënat dhe të porsalindurit në vend, shembull i cili do të promovohet në Ballkan

Televizioni Koha

Në botë mbi 27 milionë raste të Kovid-19, tek ne 15,090

Televizioni Koha

Masakër në gjykatë: Banda futet në sallën e gjyqit vrasin policët dhe liron bosin

Televizioni Koha

Leave a Comment