Lëvizja Besa ka shpërndarë 400 maska mbrojtëse për qytetarët e Kërçovës – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Lëvizja Besa ka shpërndarë 400 maska mbrojtëse për qytetarët e Kërçovës

Forumi rinor i Lëvizjes Besa, dega e Kërçovës sot në qendrën e qytetit realizuan aktivitet, shpërndarjen e maskave mbrojtëse shëndetësore për qytetarët e Kërçovës, për mbrojtje nga koronavirusi.

Ky aktivitet ndërmerret pasi mbajtja e maskave mbrojtëse gjatë pandemisë u bë e detyrueshme nga na e shtetit, ndërsa ka për qëllim sensibilizimin e qytetarëve që të mbajnë maska mbrojtëse sipas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore dhe të mbajnë distancë fizike minimumi dy metra.

“Aktivitetet e këtilla të Forumit rinor dhe Forumit të gruas të Lëvizjes Besa u organizuan edhe në qytetet tjera të vendit që të kontribuohet në ngritjen e vetëdijes publike dhe fillimin e kthimit të jetës në normale, përndryshe ne sot përmes aktiviteteve kemi shpërndarë 400 maska për qytetarët e Kërçovës”, tha Isen Ajdari, kryetar i degës të Lëvizjes Besa nga Kërçova. rz/sn/

Related posts

KEMM: Ka raportim joetik dhe joprofesional, dhe politizim të krizës së koronës

Televizioni Koha

Sela pyet: A e ka kryer punën e saj Prokuroria Speciale?

Televizioni Koha

Qeveria: Gjykata kushtetuese ta hedhë poshtë si të pabazë nismën për vlerësim të kushtetutshmërisë së Dekretit për çështje lidhur me procesin zgjedhor

Televizioni Koha

Leave a Comment