Lëvizja BESA ristrukturon nëndegën e fshatit Mateç të komunës së Likovës – Tv Koha
Maqedoni

Lëvizja BESA ristrukturon nëndegën e fshatit Mateç të komunës së Likovës

Lëvizja BESA sonte ka ristrukturuar nëndegën e saj në fshatin Mateç, në kuadër të ristrukturimit të tërësishëm të degës së Likovës. I pranishëm ishte kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami me udhëheqësinë e partisë. Nëndega e Mateçit iu besua ta udhëheqë Shevair Osmani.

Lëvizja BESA vazhdon punën e saj duke i konsoliduar rradhët e veta, duke i rifreskuar nëndegët e partisë dhe njëkohësisht duke pranuar shumë figura të reja të cilat i bashkëngjiten Lëvizjes BESA.

Zyra për Informim

Lëvizja BESA

Related posts

Sugareski: Mos blini bileta ajrore pa rihapjen e aeroporteve

Televizioni Koha

Anketë: Fajzer dhe Sputnik-V vaksinat më të preferuara, 57,7 për qind e të qytetarëve kanë shprehur interesim për imunizim

Televizioni Koha

Gjykimi për organizuesit e 27 prillit vazhdon më 15 maj, do të dëshmojnë Stefan Mlladenovski dhe Vesel Memedi

Televizioni Koha

Leave a Comment