10/12/2023
2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Lista e plotë e kandidatëve të Besës për deputetë

Lëvizja BESA mbrëmë ka mbajtur mbledhjen e Kuvendit Qendror, ku është diskutuar rreth aktualitetit politik si dhe për kandidatët për deputetë. Në këtë mbledhje është votuar edhe lista e kandidatëve për deputetë nëpër njësi zgjedhore.

Lista e plotë:

Njësia zgjedhore 1: Kastriot Rexhepi dhe Jonuz Fejzullahu,

Njësia zgjedhore 2: Bastri Bajrami dhe Shenasi Xheladini,

Njësia zgjedhore 5: Melinda Rashidi,

Njësia zgjedhore 6: Bilall Kasami, Fadil Zendeli, Hatije Etemi, Abdush Demiri, Fatlinda Jaja, Fatmir Sabriu, Florie Sinani, Isein Ajdari dhe Adnan Azizi

Zyra për informim nga Lëvizja BESA

Të fundit