Lajmi i Ditës Maqedoni

Lorik Cana takohet me Lazim dhe Blerim Destanin | FOTO

Padyshim është Dubai, vendi ku janë takuar sot njëri ndër lojtarët më të njohur në historinë e kombëtares së Shqipëris, Lorik Cana me filantropin e njohur shqiptar Lazim Destanin dhe djalin e tij aktorin Blerim Destanin.

Momente nga ky takim, Loriku i ka ndar në faqen e tij në Instagram me një mbishkrim interesant “Kudo që jemi gjithmonë muhabeti sillet rreth vendit tonë”.

Ndryshe Blerim Destani apo më sakt djali i filantropit të njohur shqiptar jetonë dhe vepron me bizneset e tijë në Dubai i cili në publik njihet edhe nga jeta e tijë që e jeton tepër luksoze.

Related posts

Mbeten dallimet kryesore për ligjin e prokurorisë publike

Televizioni Koha

Tabela në vendkalimin kufitar të Tabanocit përplotë me gabime

Televizioni Koha

Deskoska: Shumë qëndrime të ndryshme për modelin zgjedhor, vështirë deri në konsensus

Televizioni Koha

Leave a Comment