LSDM sonte vendos për nënkryetarët e ri, mbledh anëtarët e Këshillit qendror – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

LSDM sonte vendos për nënkryetarët e ri, mbledh anëtarët e Këshillit qendror

Këshilli qendror i LSDM-së sonte në orën 18 do të mbajë seancën në selinë e partisë.

Nga LSDM kumtuan se seancat e Këshillit qendror janë të punës dhe paralajmëruan se për konstatimet dhe vendimet e KQ do t’i informojnë mediat pas përfundimit të seancës.

Në seancën e fundit të KQ të LSDM-së në Ohër, midis tjerash, janë zgjedhur anëtarë të rinj të Këshillit ekzekutiv, sekretari organizativ si edhe anëtarë të rinj të KQ.

Related posts

Greqia e ndërmori kryesimin me Komitetin e ministrave të Këshillit të Evropës

Televizioni Koha

Në Itali sërish rritet numri i të vdekurve nga koronavirusi, 743 për 24 orë

Televizioni Koha

MAQEDONI E VERIUT: PROCESET E MONTUARA NË “RISHIKIM SISTEMATIK”

Televizioni Koha

Leave a Comment