LSDM: VMRO-DPMNE bllokon ligjin për shlyerjen e kamatave dhe borxheve – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

LSDM: VMRO-DPMNE bllokon ligjin për shlyerjen e kamatave dhe borxheve

Nga partia në pushtet LSDM thonë se VMRO-DPMNE për më shumë se një javë në Kuvend po bllokon Ligjin për shlyerjen e kamatave dhe riprogramimin e borxheve të personave fizik, me çka po ju bënë dëme direkte qytetarëve.

“Deputetët e kësaj partie haptazi shihet se janë kundër shlyerjes së kamatave dhe borxheve që kanë qytetarët dhe ligjit që u jep fund rasteve të vjetruara gjyqësore të transferuar tek përmbaruesit dhe noterët në vitin 2011, si dhe rastet e dhënë për kryerjen e pagesën së borxheve para përmbaruese deri më 31.12.2017”, thonë nga LSDM.
Nga atje thonë se VMRO-DPMNE po bllokon ligjet si: Ligjin për shlyerjen e borxheve për ndërmarrjet publike, ligjit për legalizim të objekteve pa leje, ligjit për Akademinë e Gjyqtarëve, ligjin për shfuqizimin e lustracionit./Telegrafi/

Related posts

Kuvendi duhet të debatojë për përzgjedhjen e Naser Ziberit për avokat të popullit

Televizioni Koha

VMRO-DPMNE: Ora policore nuk ka efekt pa protokolle dhe vaksina

Televizioni Koha

Gostivar, tetë punëtorë shëndetësor janë infektuar me coronavirus

Televizioni Koha

Leave a Comment