Mançevski: Tregojmë se sistemi funksionon, presim akuzën e Remenskës për procedurë adekuate në parti - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mançevski: Tregojmë se sistemi funksionon, presim akuzën e Remenskës për procedurë adekuate në parti

Nënkryetari i LSDM-së, Damjan Mançevski konsideron se së pari duhet të merret akuza për Frosina Remenskën për rastin “Reket” që pastaj të ndërmerren procedurat adekuate të brendshme partiake.

“Ne tregojmë dhe dëshmojmë se sistemi funksionon. Nëse më parë ishte i papërfytyrueshëm Prokuroria të dorëzojë ç’farëdo lloj akuze kundër cilitdo funksionar të partisë qeveritare, sot ajo është punë tërësisht normale. Nëse më parë Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit “nuk ka ekzistuar”, sot atë e ndjek pushteti për atë që nuk e bën siç duhet. Nëse Marko Zërlevski ka dorëzuar të paktën një padi penale kundër ndonjë ish funksionari të VMRO-DPMNE-së sot ndoshta do të ishim edhe në Bashkimin Evropian”, theksoi Mançevski.

Në tribunën “Në rrugë të drejtë”, që mbrëmë LSDM-ja e mbajti në Koçan, Mançevski theksoi se njëra nga përpjekjet në të cilat me përkushtim punohet është ligjet të fillojnë në mënyrë të barabartë të vlejnë për të gjithë qytetarët, ndërsa veçanërisht në luftën kundër korrupsionit, sepse pushteti nuk duhet t’i mbrojë njerëzit e tij. .

Related posts

Negociata për Qeveri të re, takime dhe mesazhe të para mes partive

Televizioni Koha

Samka provokon: Amdi Bajrami nuk është më “Coca Cola”, por ujë i distiluar?!

Televizioni Koha

Arrestohet mërgimtari nga Gostivari sapo zbriti në aeroport, e kërcënoi Oliver Spasovskin në facebook

Televizioni Koha

Leave a Comment