Mantel-bardhët në protestë, “Stop dhunës mbi punonjësit shëndetësorë” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mantel-bardhët në protestë, “Stop dhunës mbi punonjësit shëndetësorë”

Nën moton “Stop dhunës mbi punonjësit shëndetësorë” sot paradite në qarkun e Qendrës Klinike do të mbahet protestë, në organizim të Asociacionit të Specializantëve dhe Mjekëve të Rinj.

Protesta pason pas sulmeve të fundit të mjekëve dhe personelit mjekësor në spitalet e Shkupit, Tetovës dhe Kavadarit.

Mbështetje të protestës paralajmëruan edhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, Sindikata e Qendrës Klinike, si dhe anëtarë të shoqatave të punonjësve shëndetësorë.

Sindikata e Qendrës Klinike i ka njoftuar drejtorët e institucioneve publike shëndetësore se sot do ta shfrytëzojnë pauzën prej orës 11:00 e deri në 11.30 që të munden në atë periudhë t’i bashkëngjiten protestës.

Related posts

Cipras të martën në Shkup

Televizioni Koha

Boki 13 gjatë një shopingu treditorë në Itali ka shpenzuar 148 mijë euro

Televizioni Koha

Zaev tregon emrat e drejtorëve që do të shkarkohen

Televizioni Koha

Leave a Comment