Maqedoni, do të krijohet sistem rajonal për menaxhim me mbeturinat – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Maqedoni, do të krijohet sistem rajonal për menaxhim me mbeturinat

Sekretarja shtetërore në Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor (MMJPH), Ana Petrovska dhe udhëheqësja e Sektorit të Menaxhimit të Mbeturinave, Ana Karanfilova Maznevska sot morën pjesë në konferencën e katërt të Asociacionit të Maqedonisë për menaxhim me mbeturinat e ngurta.

Siç njoftojnë nga MMPJH, proceset i drejton Ministria në bashkëpunim me komunat në rajonin e planifikimit lindor dhe verilindor.

Temë e konferencës është”Komunikimi me të gjithë palët e interesuara në shoqëri – si të promovohet menaxhimi i mbeturinave në Republikën e Maqedonisë së Veriut“.

“Qëllimi i konferencës është të tregojë se komuniteti i biznesit dhe autoritetet shtetërore, përfshirë sektorin joqeveritar dhe mediat, janë të gatshëm të komunikojnë dhe bashkëpunojnë me një qëllim të përbashkët – mbrojtjen e mjedisit”, thuhet në kumtesën e MMJPH.

Related posts

Zgjedhjet e 12 prillit edhe mund të shtyhen, ja skenaret dhe arsyet?! (VIDEO)

Televizioni Koha

Vazhdon të rritet numri i të infektuarve , autoritetet apelojnë të respektohen masat

Televizioni Koha

Ja si do të merren vizat e punës për në Gjermani

Televizioni Koha

Leave a Comment