Maqedoni, në shitoret më të vogla se 20 metra mund të hyjë vetëm një person – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Maqedoni, në shitoret më të vogla se 20 metra mund të hyjë vetëm një person

Në mbledhjen e sotme qeveritare, Qeveria dha urdhër që në listën e objekteve tregtare të shtohet fjala ‘dyqane’.

Qeveria vendosi që në shitoret më të vogla se 20 metra vetëm një person mund të bëjë tregti, njofton Telegrafi Maqedoni.

Gjithashtu tregtari është i obliguar të sigurojë pajisje mbrojtëse (maska dhe doreza) për punonjësit në objekt, ndërsa punëtorët janë të obliguar të mbajnë pajisjet vazhdimisht gjatë orarit të punës./Telegrafi/

Related posts

Avancimet në Kulturë larg shqiptarëve!

Televizioni Koha

Ligj për mbrojtjen e të dhënave personale

Televizioni Koha

Kush mund të aplikojë për ndihmë në pakon e 5-të ekonomike? Tregon Llukarevska nga DAP

Televizioni Koha

Leave a Comment