Maqedoni, nga nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për bizneset për ballafaqim me coronavirusin – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Maqedoni, nga nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për bizneset për ballafaqim me coronavirusin

Duke filluar nga nesër, mund të aplikohet për linjën e parë të kredive pa interes mund për të kapërcyer efektet e coronavirusit, tha Ministrja e Financave, Nina Angelovska.

Aplikimet do të kalojnë përmes Bankës së Zhvillimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mënyrë elektronike, duke paraqitur dokumentet e kërkuara në crediranjecovid1@mbdp.com.mk

Periudha e ripagimit është deri në 2 vjet me përfshirje 6 mujore grejs, mënyra e ripagimit: tremujore, norma e interesit 0% në vit, ndërsa shuma e kredisë: deri në 30.000 euro, në varësi të madhësisë së firmës:

-Deri në 10 të punësuar deri në 307.500 denarë,

-11 deri 50 punonjës deri në 922.500 denarë.

– 51 deri 250 punonjës deri në 1.845.000 denarë./Telegrafi/

Related posts

BERZH-i me kredi 4 milion euro, BE vijon me inkurajimin e konkurrencës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në RMV

Televizioni Koha

Në Kuvend deklarata solemne të prokurorëve të sapo zgjedhur

Televizioni Koha

Izolohet hoteli në Shkup, dyshohet për të prekur nga koronavirusi

Televizioni Koha

Leave a Comment