26/09/2023
23.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Maqedonia e Veriut në Bruksel vazhdon skriningun për Klasterin e tretë të negociatave me BE-në

Zëvendëskyetari i Qeverisë i angazhuar për çështje evropiane, Bojan Mariçiq është për vizitë dyditore në Bruksel, ku vazhdon skriningu dypalësh nga Klasteri 3, “Konkurrencë dhe rritje gjithpërfshirëse”, kumtoi SÇE.

Të fundit