Mbikëqyrje e jashtëzakonshme inspektuese e dërgesës së mbeturinave – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mbikëqyrje e jashtëzakonshme inspektuese e dërgesës së mbeturinave

Informohet publiku se Inspektorati Shtetëror i Mjedisit Jetësor në koordinim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Drejtorinë e Doganave, është duke zhvilluar  mbikëqyrje të jashtëzakonshëm inspektuese të dërgesës të mbeturinave (RDF) e ndaluar në vendkalimin kufitar Bogorodicë midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë.

Pas kontrollit të dokumentacionit dhe analizës së mostrave të marra nga inspektorët dhe shërbimet doganore, rezultatet do të shpallen në  publik.

Zyra e komunikimit

Related posts

Maarif international school filloi vitin shkollor 2019/2020

Televizioni Koha

Shpërndarja e materialit zgjedhor konfidencial deri te komisionet komunale

Televizioni Koha

Udhëkryqi për në Bërvenicë, zgjidhja tek semafori me senzor

Televizioni Koha

Leave a Comment