27/03/2023
13.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mbrëmë në Tetovë filloi edicioni i 26-të i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë “Ditët e Naimit.

 • Mbrëmë në Tetovë filloi edicioni i 26-të i Festivalit Ndërkombëtar të
  Poezisë “Ditët e Naimit.Shënimi I fillimit të këtij festivali si zakonisht u
  bë me ndezjen e fishekzjarreve para qendrës për kulturë. Në ndërkohë,
  organziatori I këtij festivali më pas vendosur kurora me lule të freskëta
  para bustit të naim Frashërit, që ndodhet në parkun para qendrës për
  kulturë në Tetovë.Në dnërkohë, më pas në sallën e madhe të pallatit për
  kulturë, festivalin e shpalli të hapur drejtori I këtij festivali Shaip
  Më pas filloi edhe ora letrare e quajtur Globi Poetik, me pjesëmarrjen e
  shumë poetëve nga mbarë bota. Gjatë ditës së sotme poetët pjesëmarrës
  kanë vizituar monumentet historike dhe kulturroe në Tetovë, kurse nesër
  festivali vazhdon rrugëtimin e tij në Prizren./Tv Koha/

Të fundit