Mbyllje e përkohshme e rrugës Kaçanik – kufiri me Maqedoninë prej sot deri më 2 prill - Tv Koha
Maqedoni

Mbyllje e përkohshme e rrugës Kaçanik – kufiri me Maqedoninë prej sot deri më 2 prill

Ministria e Infrastrukturës së Kosovës informoi se për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore në autostradën Prishtinë – Shkup, në pesë ditët e ardhshme përkohësisht do të mbyllet rruga rajonale Kaçanik – Hani i Elezit, gjegjësisht deri në vendkalimin kufitar me Maqedoninë, Bllacë, njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Pjesa do të mbyllet pjesërisht prej sot (e premte 29 mars) deri më 2 prill (të martën e ardhshme), edhe atë në periudhën nga ora 8 deri më 11 dhe nga 13 deri më 15:30. ia/mb/

Related posts

Stoltenberg: Neni 5 i kartës së NATO-s do të zbatohet pa dalim të ligjit për mbrojtje

Televizioni Koha

Mjekët psikiatër, në kushte pandemie qytetarët të kenë kujdes për shëndetin mental

Televizioni Koha

Maqedoni, po intensifikohen aktivitetet parazgjedhore të KSHZ-së dhe partive politike

Televizioni Koha

Leave a Comment