03/10/2023
11.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më ftohtë dhe më shumë borë në Kodrën e Diellit

Në Kodrën e Diellit sot në mëngjes është matur temperatura më e ulët në vend, -8 gradë si dhe lartësia më e madhe e dëborës prej 30 centimetra.

Sipas Entit për Punë Hidrometeorologjike pasojnë Hanet e Mavrovës me -6, Shkup, Demir Kapi dhe Krushevë -4, Ohër dhe Pretor -3, Strumicë, Berovë dhe Kriva Pallankë -1, Shtip, Vinicë, Dojran, Shkup -1. Në Dojran janë matur 4 gradë dhe në Gjevgjeli 5 gradë Celsiusë.

Në ora 07:00 më shumë borë kishte në Kondrën e Diellit dhe në Hanet e Mavrovës 28 centimetra, në Pozheran dhe Krushevë 8 cm dhe në Kriva Pallankë dhe Gjurishtë 2 centimatra.

Të fundit