03/12/2023
3.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Me garanci prej 192.000 eurove, Rashkovskit i shfuqizohet paraburgimi shtëpiak

Ish-sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Dragi Rashkovski garanton me mbi 192 mijë euro se nuk do të arratiset, ndërsa Këshilli Penal i besoi, e pranoi garancinë dhe e liroi nga paraburgimi shtëpiak, shkruan TV21. Pas dy ditëve, nga Gjykata Penale thonë se vendimi nuk është i plotfuqishëm dhe theksojnë se prokurori mund ta animojë vendimin.

Lirimi i Rashkovskit vjen pas gati katër muajve të kaluar në arrest shtëpiak. Ai u dënua për keqpërdorim të detyrës dhe autorizimeve zyrtare si dhe për pastrim parash. Aktgjykimi nuk është përfundimtar dhe çështja është në Gjykatën e Apelit.

Të fundit