Melinda Rashidi nga Lëvizja BESA, takohet me ambasadoren e SHBA-së, Bërns – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Melinda Rashidi nga Lëvizja BESA, takohet me ambasadoren e SHBA-së, Bërns

Në hapësirat e zyrave të NDI-së në Shkup, anëtarja e Kryesisë Qendrore e Lëvizjes BESA Melinda Rashidi, realizoi takim koordinativ me ambasadoren e SHBA-së, Kejt Mari Bërns si dhe me përfaqësuesit e NDI-së dhe të USAID-it në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Takimi, theksohet në kumtesën e Lëvizjes BESA u realizua në kuadër të aktiviteteve javore për të shënuar “Javën e të Drejtave të Grave dhe Barazinë Gjinore”.

Në këtë takim pjesëmarrëse ishin edhe kryetare të forumeve të grave nga subjektet politike ne Republikën e Maqedonisë së Veriut. Nisma për bashkëpunim ndërmjet grave ka për qëllim avancimin e barazisë gjinore dhe pozitës së gruas në vendimmarrje, nisma për të cilën shprehën gatishmëri për bashkëpunim dhe përkrahje vetë ambasadorja si dhe përfaqësuesit e organizatave në fjalë. .

Related posts

LSDM: Pakoja e tretë e masave ekonomike do ta rrisë konsumin privat dhe do të stimulojë rritjen dhe promovimin e produkteve dhe shërbimeve vendore

Televizioni Koha

Çerdhet në Maqedoni: 33 fëmijë dhe 109 punonjës janë infektuar me COVID-19

Televizioni Koha

Protestuesit në Drenas e bënë policin të qaj

admin-tvkoha

Leave a Comment