Mërgimtarët alarmojnë, kemi probleme me regjistrimin - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mërgimtarët alarmojnë, kemi probleme me regjistrimin

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që jetojnë jashtë shtetit kanë pasur një sërë ankesash, ata thonë se e kanë të pamundur regjistrimin e të dhënave. “Unë tentova të regjistrohem, në faqen e parë ku kërkohet numri i amzës, emri dhe mbiemri, kjo është krejt në rregull deri kur ta dërgojnë kodin në e-mail. Kur e marrim kodin në e-mail atëherë kemi probleme. Kur do të vazhdosh, aty ku klikon ruaj, procesi nuk vazhdon. Hapet ajo faqja e interneti, ku thotë nuk jeni të kyçur në internet.

Ka probleme dhe shumë njerëz ankohen”, thotë Alisetar Ramadani nga Lidhja e diasporës shqiptare. Ai thekson se ka interesim të madh nga ana e mërgimtarëve për t’u regjistruar, por nënvizon se ka munguar një informim paraprak nga ana e shtetit.

Selami: Problemet do të mënjanohen, nuk ka vend për shqetësim

Zëvendësdrejtori i Entit të Statistikës Ilmi Selami konfirmon se probleme ka pasur, por se ato janë evituar gjatë ditës. Sipas tij shtetasit që jetojnë jashtë vendit nuk duhet të shqetësohen, meqë ata do të kenë edhe një mundësi të dytë në rast se nuk arrijnë të regjistrohen përmes sistemit online.

Related posts

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 80 raste të reja të covid-19: dhe 3 persona kanë vdekur

Televizioni Koha

Maqedoni, 91.000 qytetarë kanë shprehur dëshirë për vaksinim

Televizioni Koha

Këshilli i Sigurisë nesër do të vendosë për vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme

Televizioni Koha

Leave a Comment